Laat ons bidden tot Obama!

Woensdag 21 Januari 2009 in categorie Religie

Bij ons in de kerk hebben ze Jezus vervangen door Obama. Ja, het werd tijd voor een upgrade. Zo'n hangjongere aan het kruis werd toch een beetje afgezaagd. Dus die ligt nu in de garage. Naast de ski-spullen van de koster.
Obama hebben we gewoon op een voetstuk gezet. En het helpt geweldig moet ik zeggen, de tent zit gelijk weer vol.
Ik hoorde gisteren iemand op de televisie zeggen dat Obama maar één letter verschilt met Osama. Treffend is dat toch, dat kan geen toeval zijn. Ik zie hierin de hand van God. Zo hebben wij toch weer een streepje voor op de Taliban, want Obama kan veel betere toespraken houden dan Osama met z'n lullige YouTube-videootjes.
En dan Obama's tweede man, Joe Biden. 'Biden' verschilt maar één letter met 'bidden'. Ik bedoel maar: dat kan geen toeval zijn! Hier heeft de Here een bedoeling mee!
Onze eigen kroonprins Willem Alexander speelt trouwens ook nog een rol in dit nieuwe kosmische plan. Hij wil Obama zo spoedig mogelijk ontmoeten. Waarschijnlijk in het kader van het watermanagement. Want: kán Obama over water lopen? Zo ja, dan is het natuurlijk belangrijk dat hij vanwege de zeespiegelstijging die kennis met ons deelt. Jezus is daar altijd veel minder open in geweest en dat is de mensheid niet ten goede gekomen.
Is je trouwens opgevallen dat de initialen WA van onze kroonprins de beginletters vormen van het woord 'water'? Dat kan opnieuw geen toeval zijn!
Obama gaat ook andere wonderen verrichten, zoals de economie en het klimaat redden, weer vrede sluiten met de rest van de wereld. Het Midden-Oostenconflict oplossen. Banen scheppen, de gezondheidszorg verbeteren, de belastingen verlagen.
Zeg nou zelf: dat zie ik Jezus allemaal nog niet doen! Laat ons voortaan bidden tot Obama!

En dan nog dit:
Op Amsterdam Centraal vandaag een stuk over terrasverwarmingsmilieubelasting.

Tags: