ufo waargenomen

Vrijdag 31 Augustus 2007 in categorie Paranoia

Gisteren was ik met een goede vriend een eindje varen. Tijdens dit gemoedelijke pleziertochtje hebben wij een UFO waargenomen: een Unidentified Floating Object.
Speculerenderwijs hebben wij een half uur lang geprobeerd het object te identificeren. Op verre afstand leek het een stel straalmotoren, maar toen wij eenmaal dichterbij gedobberd waren, bleken zij daarvoor toch te groot. Op dat moment viel meteen ook een andere suggestie mijnerzijds af: nieuwe drijvers voor een waterfiets. We kwamen er niet uit.In het kader van de terrorismebestrijding is het misschien goed om alsnog de overheid van dit vreemde object (dan wel objecten) op de hoogte te stellen. Immers, bij verdachte koffertjes of kartonnen dozen moeten wij dat óók doen. Koffertjes en dozen zijn tenminste nog identificeerbaar. Dus als je dan zoiets ziet als dit, voorwerpen die in onze eigen belevingswereld totaal geen belletje doen rinkelen, geen 'aha-erlebnis' of 'shock of recognition' teweeg brengen, kortom, objecten die ons uitermate zouden moeten verontrusten, ja, dan zou naar onze mening toch onmiddellijk alarmfase Rood in werking moeten treden!

Tenzij u weet wat het is, natuurlijk...
En dan nog dit:
Omdat Mabel van Oranje-Wisse Smit haar Wikipedia lemma probeerde te veranderen, zijn heel wat mensen weer op zoek naar dit bericht uit haar en ons verleden.


En ook nog dit:
Onder 'Verbal Jam op de radio' de jongste aflevering van Het Radiolog, dit keer over Hyves. Het is tevens te beluisteren in de Audiotheek.

Tags: