Veer voor upc

Vrijdag 08 November 2002 in categorie Technologie

Herinnert u zich nog mijn vete met kabelexploitant UPC? Ik kan u melden dat deze geheel is bijgelegd! Met name dank zij Regio Oost van UPC, nog meer met name dankzij Hulpvaardige Henry.

Ik wil UPC dus graag uitgebreid complimenteren voor haar goede werken in deze. Vraag is alleen hoe ik dat enigszins parlementair kan inkleden. Botweg een veer in iemands achterste steken klinkt wat ordinair. Laat ik mijn toevlucht nemen tot het Frans, dat klinkt altijd meteen een stuk beschaafder: 'Un Plume dans le Cul' dus maar! Hoe toepasselijk, nietwaar?

Zoals gezegd: alles is geregeld, ik krijg mijn centjes terug dank zij medewerker Henry, die zich als een ware terriër in mijn 'case' heeft vastgebeten, bekwaam aangevuurd door teamcheerleader Marti. En ik wóón niet eens in regio Oost, kunt u nagaan! Waarmee maar weer is bewezen dat zelfs het grootste bedrijf staat of valt bij de inzet van de mensen op de werkvloer. Met zulk personeel kan het vanaf nu alleen maar opwaarts gaan met UPC, dit is waarlijk een kentering. Houd de aandelenkoersen dus goed in de gaten!

Ja, het was een blijde dag voor mij gisteren. UPC was zelfs zo genereus mij ook nog de gemaakte onkosten te vergoeden! Kijk, zó hoort het, dat is netjes, dat is leuk voor de mensen! Ik krijg daar altijd een warm gevoel van, wanneer je prettig wordt behandeld. Dus hulde aan Henry en milzoenen voor Marti!
Alleen zal UPC nu genoodzaakt zijn die Chello-reclame te veranderen, uw weet wel, die van "té leuk om te stoppen!" Want stiekem onder ons gezegd: uiteindelijk bleek het dus echt hártstikke leuk om te stoppen!

Niet alleen klagen, óók complimenteren!
Dat zouden méér mensen moeten doen.

Tags: