Landverraders en saboteurs

Maandag 09 Juni 2008 in categorie Sport

De arbodienst voor horecapersoneel, Horecarbo, gaat morgen extra controleren. En niet alleen morgen, maar na elke veldslag van Oranje.

Wie zich dus morgen ziek meldt omdat hij vanavond tijdens Nederland-Italië een beetje te lang aan z'n eigen fust heeft gehangen, heeft wat uit te leggen aan de controleur.
Het blijkt namelijk dat het ziekteverzuim onder het horecapersoneel na een wedstrijd van het Nederlands elftal zo'n vijftien tot twintig procent hoger is. Als service aan de bazen doet de Horecarbo de controle ook nog gratis.

Eigenlijk is dat raar, want die bazen lopen lekker binnen tijdens die wedstrijden en het personeel werkt zich een slag in de rondte om al die hectoliters bier aan te dragen voor de schorgeschreeuwde kelen.

Maak zo'n controleur dus gerust uit voor 'landverrader', want dit is regelrechte mentale ondermijning van de supporterslegioenen.
Bovendien is zo'n ziekmelding volkomen terecht. Een kind kan immers zien dat het Nederlandse volk in deze periode collectief ontoerekeningsvatbaar is. En dan nog dit:
Tussen de Welpies van Albert Heijn worden ook blauwe exemplaren aangetroffen. Is dit sabotage door de Postbank?

En voor de goede orde:
Mij interesseert het allemaal geen donder.

Tags: