Gescheurde spieren

Donderdag 03 April 2008 in categorie Waargebeurde verzinsels

Bent u ook zo moe en sufgeluld van dat hele gedoe rond de Partij Voor de Verzieking en de rest van ultra-rechts Nederland? Hebben we net dat kamerdebat achter de rug waarin iedereen elkaar voor leugenaar uitmaakte, krijgen we hedenmorgen weer een bijdrage van mevrouw Verdonk, die in het radioprogramma De Ochtenden verklaarde een heropening van het debat te willen. Ze had er namelijk niet bij kunnen zijn dinsdagavond wegens afgescheurde spieren. En ze had nog wel wat vragen, want ze vertrouwde het allemaal voor geen meter.

Het ergste is nog dat al die kwesties mijn geest volledig blokkeren. Wanneer ik denk: 'waar zal ik vandaag weer eens gezellig over schrijven?', dan komen de woorden Wilders, Fitna en Verdonk als irritante strontvliegen mijn inspiratie verstoren. Virtueel om me heen slaan met de vliegenmepper is onbegonnen werk. Dergelijk onverdraagzaam gedachtegoed produceert namelijk in al zijn stinkende bedorvenheid steeds weer nieuwe strontvliegen. Ik moet er hoognodig eens tussenuit geloof ik.

Die gescheurde spieren van Verdonk vind ik trouwens wel fascinerend. Hoe zou dat nou weer gekomen zijn?
Misschien heeft ze Balkenende willen overtreffen...
Ja, van een val in haar huis, zegt ze. Kom op zeg, daar geloven wij helemaal niets van! Dat is natuurlijk een uit de hand gelopen Kamasutra-standje geweest! Die nieuwe partij van haar heet niet voor niets Tuk Op Neuken.
Of ze heeft Balkenende willen overtreffen op op een skateboard. Want u denkt toch niet dat mevrouw zélf op een trapleertje klimt om de ramen te lappen?

Bij nader inzien is het dus heel goed dat ze het debat wil heropenen. Want ik wil wel eens precies weten hoe dat zit met die gescheurde spieren.
Hopelijk komen daar gedetailleerde Kamervragen over.

Tags: