melige levensvragen

Vrijdag 08 December 2006 in categorie Baldadig

Soms word ik gekweld door van die melige levensvragen. Zo zag ik voor mij in het winkelcentrum een bejaarde vrouw met paars haar en daar overheen een plastig regenkapje. Gaat dit kapje straks ook vallen onder het hoofddoekjesverbod? Zou het trouwens niet beter zijn om oude vrouwen met paars haar maar helemáál te verbieden? De kappers die dat aanrichten naar Polen te sturen? Of is dit in strijd met de richtlijn van oud-eurocommissaris Bolkestein?

Over oude eurocommissarissen gesproken... De oude eurocommissaris Verheugen werd betrapt op naaktlopen met zijn jonge vrouwelijke kabinetschef. Daar zijn foto's van. Waarom geeft zoiets een rel? Omdat dit neerkomt op een te extreem doorgevoerd boerkaverbod? Overigens, is het niet vragen om uitspattingen wanneer je in het dorre Brussel iemand die Verheugen heet eurocommissaris maakt? Of is men daar blind voor de consequenties? Over blind gesproken... Danny Blind reed in dronken toestand een vrouw het ziekenhuis in. De vraag ligt voor de hand of het niet onverantwoord is om iemand met een dergelijke achternaam überhaupt een voertuig te laten besturen. Of had hij dat blinde tyfusbeest van Wesley Sneijder soms als geleidehond?

Over honden gesproken... Waarom dragen honden nooit een blinddoek, een boerka, een hoofddoek of een plastic regenkapje op hun kop? Lijkt me een puntje voor Marianne Thieme.
Over Marianne Thieme gesproken... Hoe is het eigenlijk afgelopen met dat wetsvoorstel over het onverdoofd castreren van dat Balkenbiggetje?

Ik ga het weekend gebruiken om deze vreselijke decembermeligheid uit te zieken.

Tags: