de rapper slaat weer toe

Dinsdag 11 April 2006 in categorie Schandelijke taferelen

U kunt beter altijd uw identiteitsbewijs bij u hebben. En niet alleen altijd, ook steeds, te allen tijde en te pas en te onpas.
Wanneer u het niet bij u heeft is er geen enkel excuus. U krijgt dan een boete van 130 euro. Smoesjes helpen niet, bijzondere omstandigheden ook niet.

U kunt dood in de gracht drijven, als u geen id-kaart bij u heeft bent u pas écht de klos. Postuum een bekeuring!
Bent u deze zomer van plan als nudist eens lekker over het naaktstrand te flaneren? Draag dan minstens een Donner-ausweis in de bilspleet.
Raakt u onverhoopt in coma of anderszins geestelijk van de wereld, zorg in elk geval dat uw identiteisbewijs onder uw kussen ligt. De politie is namelijk onverbiddelijk! U vindt dat ik overdrijf? Helaas niet. Het afgelopen weekend werd een 23-jarige verwarde man door de politie van de vluchtstrook van de A2 bij Amsterdam gehaald. Wellicht geïnspireerd door de marathon van Rotterdam was hij in t-shirt en onderbroek langs de snelweg aan het joggen geslagen.
Dat kunnen we natuurlijk niet hebben, dat is veel te gevaarlijk. Na enig tegenstribbelen werd de man naar het politiebureau overgebracht. Zijn moeder kwam hem ophalen.
Eind goed, al goed, denken wij tevreden.

Te vroeg gejuicht. De mentaal ontspoorde zonderling kreeg een fikse boete. Niet omdat hij half naakt over de vluchtstrook dartelde, niet omdat hij zichzelf en het overige verkeer in gevaar had gebracht. Nee, hij kreeg een proces-verbaal omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had.
Dankzij Donner weet de sterke arm tegenwoordig tenminste wat de prioriteiten zijn!
(bron: AT5).

Tags: