« WC-pc | Home | wc special »

 

Ik ga binnenlopen!

Zaterdag 28 September 2002 in categorie Incrowd: over webloggen

De onderstaande email van Derk Runhaar doet hier en daar stof opwaaien. Ik hoop dat Derk het mij niet kwalijk neemt dat ik de inhoud hier publiceer, maar sommige collega's voelen zich namelijk duidelijk miskend. Dat geeft weer een hoop heibel en geruchten op de werkvloer en ik zie nú al dat het ten koste gaat van hun reguliere productie. Het beste is dus om maar zo open mogelijk te zijn.

Beste Arnoud,

Allereerst onze complimenten voor je website. Je hebt een schrijfstijl die lekker leest vanaf het beeldscherm. Ook speel je het klaar om bijna elke dag een nieuw stuk te schrijven. Dit zijn twee redenen waarom je dit mailtje ontvangt.

Webroman.nl is bezig met een haalbaarheidsonderzoek naar een heel nieuw genre: de webroman. Met jouw schrijfstijl en -tempo ben je in principe erg geschikt voor het schrijven van een webroman. Lees onderaan dit mailtje meer informatie over webromans.

Behalve overeenkomsten zijn er ook verschillen tussen het schrijven een weblog en een webroman. Maar wanneer je het leuk lijkt om fictie te schrijven, dan zien we jouw manuscript graag tegemoet op manuscript@webroman.nl. We zoeken romans in de categoriën actie, avonturen, liefde, streek en detective.

Wellicht ga je bij ons een toekomst tegemoet als goedbetaalde schrijver. Aarzel niet om vragen te stellen via info@webroman.nl. We beantwoorden ze graag.

Met vriendelijke groet,

Derk Runhaar, projectleider
http://www.webroman.nl


Afijn, Theo en Wim natuurlijk stinkjaloers dat zij niet zo'n mailtje van Derk hebben ontvangen!

Dat gaat me weer een rondje kosten...

Tags: