Stimuleer het terrorisme in Nederland!

Dinsdag 05 Juni 2007 in categorie Ergernis, Woede of Frustratie

Alle onderdelen van VVD-kamerlid Anouchka van Miltenburg kunnen per direct beschikbaar worden gesteld voor orgaandonatie. Deze mevrouw heeft namelijk verder toch geen enkele waarde meer voor de samenleving, laat staan voor ons parlement.
Ik maak dit op uit een bericht dat ik het Parool lees. Volgens het artikel stelt zij voor om de verplichting tot het dragen van de autogordel voor volwassenen af te schaffen. Op die manier gaan er meer mensen dood en komen er vanzelf meer donororganen beschikbaar.
Probeert de VVD-dame hiermee dezelfde mondiale media-aandacht te genereren als BNN? Of is ze écht het spoor volledig bijster?

Anouchka wil dus de dood van zieke mensen voorkomen door de dood van gezonde mensen te bespoedigen. Per saldo levert dat niets op natuurlijk, maar dat heeft ze kennelijk niet in de gaten. Anders verzin je zoiets niet bij je gezonde verstand.
Als we dan tóch op die toer gaan wil ik Anouchka van Miltenburg nog wel een paar suggesties doen. Het dragen van bromfietshelmen hoeft niet langer verplicht te zijn. Verhoog de maximum snelheid voor bromfietsen tot 120 kilometer per uur. Geef het dragen van wapens vrij. Stel het liquideren van onderwereldfiguren niet langer strafbaar. Stimuleer het gebruik van alcohol en partydrugs onder jongeren door prijsverlaging en het plaatsen van automaten in scholen. Elke overdosis levert weer een potentiële donor op, lijkt mij.
Bevorder het terrorisme in ons land, inviteer Bin-Laden om hier masterclasses te geven. Laten we ook de doodstraf weer invoeren.
Eigenlijk jammer dat HIV organen ongeschikt maakt voor transplantatie, anders hadden de Groningse homo-infecteurs hier een gat in de markt gehad.

Anouchka van Miltenburg vindt dat we 'misschien wel meer mensen dood moeten laten gaan'.
Ik stel voor dat zij hierin zelf het voortouw neemt en bij haar thuis in Zaltbommel een familiedrama organiseert. Ze heeft een man en drie kinderen, dus dat zijn dan toch mooi weer vijf plaatsen minder op de wachtlijst.

Ik zeg u: deze vrouw is een regelrecht gevaar voor de volksgezondheid!

Tags: