MSN is spoor bijster

Donderdag 03 Juli 2003 in categorie Observaties & Kritische beschouwingen

Van sommige zoekmachines trek ik het nuttig effect toch wel ernstig in twijfel. U zult daar wellicht ervaring mee hebben. Zo vond de zoekmachine van MSN ons relatief onschuldige Gozertje als volgt:

3. virtueel gozertje
Verbal Jam is het uitgebreide columnlog van Arnoud de Jong. Verbal Jam is the Dutch columnlog of Arnoud de Jong ... Terwijl ik godverdomme van de week ... laddertje af. Schiet niet op dus. "Gaan jullie dan maar een stukje wandelen," zei mijn moeder tegen mijn ... hij dan voor lul loopt. Dat ...
www.verbaljam.nl/index.php?blogid=5

Ja, hoor, vooruit maar! Hark maar wat woorden bij elkaar en je hebt echt een verhelderend zoekresultaat! Want naar welke informatie blijkt de betreffende netsurfer desperaat op zoek te zijn geweest? Deze: moeder trek mijn lul af godverdomme.
Bij een dergelijk verheffende tekst denk je meteen: die is vast met zijn promotie-onderzoek bezig, dat kan bijna niet anders.

Ik kan u verzekeren dat ons Gozertje hier geheel uit zijn verband wordt geciteerd! Maar afijn, dit soort fratsen hebben we indertijd al eens eerder meegemaakt...

Er rest mij niets anders dan u plaatsvervangend mijn welgemeende excuses aan te bieden.

Sommige mensen en machines zijn slechts een diepe zucht waard...

Tags: