Wéér een wedstrijd

Woensdag 29 Januari 2003 in categorie Incrowd: over webloggen

Er is weer een wedstrijd waarin iedereen lekker op zichzelf kan stemmen, hetgeen ik dan ook zonder enige schroom of ook maar een spoortje valse bescheidenheid heb gedaan: de Dutchbloggies 2003. Want laten we wél wezen: Verbal Jam is gewoon het best geschreven weblog dat ik ooit op het net heb gezet! Dus ik nodig iedereen van harte uit dit met mij eens te zijn en op Verbal Jam te stemmen. De harde kwalitatieve waarheid moet nu maar eens boven tafel komen! Tijd om kleur te bekennen, uit de kast te komen of met de billen bloot te gaan. Meerdere keuzen zijn mogelijk.

Laat het ons bespaard blijven dat de Dutchbloggiescompetitie weer wordt vervuild door kontkruipers die op Retecool gaan stemmen, oudere jongeren die alleen maar Wim de Bie weten te noemen, fantasielozen die slechts het getal 407 kunnen onthouden of stille tochtlopers die Tonie nog postuum eer willen bewijzen. O ja, en zet uzelf niet voor gek door het Zalmlog te nomineren! Politici krijgen al meer aandacht dan goed voor hen is.

Naast Verbal Jam mag ik hier verder slechts één stemadvies geven: Gozertje. Maar dit gebeurt feitelijk onder dwang, teneinde de lieve vrede hier in huis te bewaren...

Genoeg zelfspot voor vandaag.

Tags: