Dwarse dromen

Vrijdag 25 Augustus 2006 in categorie Persoonlijke notities

Het is al erg genoeg als je in het dagelijks leven héél veel dingen te doen hebt. Maar dan moet het brein ook niet nog eens 's nachts gaan dwarsliggen met dromen waarin je een deadline niet haalt, te laat op een afspraak komt die toch al met veel moeite tot stand was gekomen en je voor de zoveelste keer je auto niet meer kunt terugvinden omdat je bent vergeten waar je hem had geparkeerd. Natuurlijk staat zo'n auto steevast in een gebied met betaald parkeren, zodat hij net zo goed inmiddels weggesleept kan zijn. Loop je toch mooi voor janlul te zoeken in je slaap!
En denk maar niet dat die dromen nog de moeite nemen om even te laten weten of het allemaal uiteindelijk nog goed komt. Nee, in opperste staat van verwarring word je bij het ontwaken de realiteit van de nieuwe dag in geschopt.
Daarom heb ik besloten om in 't vervolg net zo lang door te slapen tot alles keurig is afgehandeld. Dat zou mooi worden zeg, 's nachts een puinhoop maken van je gedachten en dan de rotzooi niet even netjes achter je opruimen!

Tags: