moslimknuffelen

Vrijdag 05 Augustus 2005 in categorie Het vaderlandsch cultuurgoed

In populistische kringen wordt graag en veelvuldig gebruik gemaakt van de term 'moslimknuffelen', dan wel het knuffelen van allochtonen in het algemeen. Bedoeld wordt doorgaans dat die 'geitenwollen sokken' van de 'linkse kerk' de moslims teveel in de watten leggen. Ho wacht, nu gebruik ik geheel per toeval de woorden 'geiten' en 'moslims' in één zin. Voor je het weet wordt daar weer iets achter gezocht en kun je niet meer op de fiets door de Linaeusstraat. Je moet zó op je woorden passen tegenwoordig! Maar goed, gauw terug naar het moslimknuffelen. Van den Populist mag er dus niet met moslims worden geknuffeld! En zeker niet door links, want die knuffelen toch al alles wat los en vast zit. Zelfs varkens en bomen. Dat moeten ze natuurlijk zelf weten, maar als ze dan ook nog moslims gaan knuffelen is voor den Populist de maat vol! Want wat krijgt de Populist ervoor terug? Niets!

De Populist is dus ontevreden en jaloers. Want denk maar niet dat die moslims ooit terugknuffelen. Ja, hooguit je blonde dochter van 17, maar andere knuffelcombinaties schijnen niet te mogen van de Islam. Die lui hebben gewoon niet begrepen dat in onze cultuur het 'voor wat hoort wat' principe geldt. Nemen en genomen worden, zó hoort dat. De gezonde Hollandse jongen wil ook wel eens met een Fatima, Samira of Yasmina knuffelen. Maar dat kán dan weer zogenaamd niet, vanwege het geloof enzo. Ja, da's mooi makkelijk. De liefde kan niet van één kant komen. Dat noemen ze nou een multiculturele samenleving!

Volgens de Populist kan het moslimknuffelen dus beter worden verboden. Knuffel maar iets anders. Ga desnoods kanarieknuffelen of kippenknuffelen. En als je dan toch zonodig iets uitheems wilt: knuffel dan een buffel.

Mag dat vreselijke woord moslimknuffelen eens doodgeknuffeld worden?