holland promotion

Dinsdag 01 Maart 2005 in categorie Ergernis, Woede of Frustratie

Al-Qa'ida siddert. Ze zijn bij voorbaat kansloos. Sommige leden gooien direct de hand- of hoofddoek in de ring en melden zich vrijwillig op Guantanamo Bay. Want binnenkort wordt in Afghanistan meedogenloos de jacht op hen geopend door een overweldigende overmacht van 165 Nederlandse commando's.
Osama Bin-Laden schiet in een diepe depressie. Elk verzet is zinloos!

Ondertussen worden aan het thuisfront in Nederland strenge anti-terrorisme maatregelen voorbereid. Iedereen moet zich bij eerste vordering van het bevoegd gezag kunnen identificeren. Verdonk zet alle imams het land uit. Donner stelt een avondklok in. Wie het woord 'islam' in de mond neemt kan zich meteen drie keer per week op het politiebureau gaan melden. Alle kamerleden worden permanent gehuisvest in Kamp Zeist. De Hofstadgroep wordt uitgewezen naar Tsjetsjenië en door de Russen met open armen ontvangen. Elke volwassene tussen de 18 en 65 jaar wordt ingelijfd bij de AIVD. Albert Heijn breidt alvast de Hamsterweken uit tot Hamsterjaren.

Opnieuw: het is allemaal zinloos. Want onze regering is zo handig geweest om de aandacht van het voltallig internationaal terrorisme op Nederland te vestigen. Wat je al niet kunt bereiken met een promotieteam van slechts 165 man!

Tot voor kort wist 99% van de wereld niet waar Nederland lag. Dankzij Henk Kamp staat het straks voorgoed op de wereldkaart. Altijd goed voor het terreurtoerisme. Een bom op de blanke top der duinen en we gaan de geschiedenis in als het Atlantis van de Noord Atlantische Verdrags Organisatie.
Waarin een klein land groot kan zijn...

Foto: Ronald Frederick.