i-Book verloting

Zaterdag 30 November 2002 in categorie Incrowd: over webloggen

Om alle fraude en oneerlijke concurrentie eens flink in de wielen te rijden bij de farce die de BNN blogtop40 verkiezing is geworden heb ik het volgende aardigheidje bedacht:

Wanneer u Verbal Jam naar de uiteindelijke 1e plaats stemt zal ik de gewonnen I-book verloten onder al diegenen die vanaf heden op Verbal Jam stemmen!

Daarvoor moet u het volgende doen:

  1. Stem bij BNN zelf op Verbal Jam en moedig iedereen aan die u maar kent hetzelfde te doen!
  2. Druk daarna op deze site op Verbal Vote (zie knop in linkerkolom) en stem nogmaals. Daarmee wordt uw ip-nummer vastgelegd. Dit is nodig voor de latere verloting.
  3. Stem en passant de sites die bij BNN naar uw mening frauderen of oneerlijk concurreren flink naar beneden. Dit is optioneel, maar het vergroot uiteindelijk weer uw kansen op een i-book.
  4. Maak op uw eigen site en desnoods in stad en land flink reclame voor deze actie.

U ziet: daar kan geen bloteborsten exhibitionisme tegenop en ook geen email-spam naar je meelopertjes! Hier profiteert u zélf en uw kans op een i-book wordt veel groter!
Deze actie geldt vanaf heden, dus helaas zullen degenen die al op Verbal Jam hebben gestemd dit nog een keer opnieuw vanaf een andere computer moeten doen. Geneer u niet: iederéén doet dat. Wanneer Verbal Jam niet op de eerste plaats komt, neem ik aan dat u de i-book bij nader inzien eigenlijk helemaal niet de moeite waard vindt. Net als ik dus eigenlijk.

Voorwaarden: Dit is een eerlijk en serieus aanbod, maar ik kan het alleen doen onder voorbehoud dat er geen technische storingen optreden waardoor het ip-logbestand onverhoopt verloren gaat. Verbal Jam heeft namelijk geen centjes om uit eigen zak een i-book te betalen. Kortom: de i-book is de uwe wanneer BNN een werkende i-book aan Verbal Jam verstrekt en u uw ip-nummer bij Verbal Jam beschikbaar is. Daarna willen wij er niets meer mee van doen hebben! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Bij pogingen tot saboteren of imiteren van deze actie zet ik de actie onmiddellijk stop!

Zo, dat zal ze leren, met al die flauwe onzin...

Tags: