zeronimo

Woensdag 23 Januari 2002 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Even een kattebelletje aan heer Jeronimo, want die reageerde op het stukje van gisteren. En excuus voor de titel, maar daar kwam Jeronimo's eigen heer Jelgersma mee aan. Hij dacht dat het leuk was voor uw bezoekersaantallen.
Heer Nimo reageerde als volgt:

Snotjong, slachtoffer, sleuren, kindermishandeling... Je bent een stoer binkie, hoor! We zullen hier binnenkort eens wat extra aandacht aan besteden op ons blogspotje.

Tja, heer Jeronimo! Dat zal voor u een feest der herkenning geweest zijn, getuige uw eigen schrijfsel van jongstleden zondagmiddag over Jan Rot:
'kindermishandeling', vies mannetje, 'castreren met een roestig scheermes...'
Ook best binkig, maar pas stoer als u even de moeite neemt de reactie-optie aan te zetten in uw blogspotje. Anders blijft het -excusez le mot- stiekem stront gooien vanuit een schuttersputje.

Uw respons heeft mij enigszins verontrust. Niet omdat u van plan bent extra aandacht aan Verbal Jam te gaan besteden. Dat is alleen maar goed voor de bezoekersaantallen.
Nee, ik ben verontrust omdat ik u kennelijk verkeerd heb begrepen! In mijn vorige reactieforum meldde u namelijk: "Hoe harder hoe leuker." Speciaal voor u heb ik derhalve twee lederen motorjacks over elkaar heen aan getrokken, te weten een type Hell's Angel en een type Harley Davidson. Dat leek me wel stoer en breed genoeg voor uw Grouchopostuur.

Maar nu bedoelde u toch hoop ik niet dat ik tegen iederéén behalve u hard en stoer moest doen? Had dat er dan even bij gezet! Nu heb ik u kennelijk gekwetst! Dat was in het geheel niet mijn intentie! Had mij op voorhand gemeld dat uw fragiele psyche niet tegen dergelijk machogedrag bestand was! Ik kan ook best subtiel zijn! U zegt het maar!

Ik beloof u dat ik u in het vervolg wat omzichtiger zal behandelen. Op voorwaarde natuurlijk dat u uw medewerker Jelgersma ontslaat, u zich niet verlaagt tot seksueel misbruik van uw secretaresse en zich voortaan een beetje gedraagt als een heer van stand. U komt hier tenslotte pas kijken in dit milieu.

Ik heb wel een suggestie die u zal bevallen. Dan kunt u uw goede smaak ook eens etaleren.
Ik weet niet of u ook verzoeknummers doet, maar ik zou zo dolgraag in uw log eens een uiteenzetting zien over uw familiekring. Al die tantes van u (tante Hanneke, tante Wouke) zijn per slot van rekening bekende Nederlanders. U heeft vast veel 'inside information'. Dat zou ik nu pas écht gezellie vinden!

nou ja, kattebelletje... kat met aangebonden bel...