« de mariomatic | Home | nou? »

 

er zit enig schot in

Vrijdag 28 December 2001 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Voor degenen die denken dat ik een writers-block heb: nee. Ik ben druk bezig met de opzet van 'Zinderend' en er zit enig schot in. Nu de inhoud nog.
Voor degenen die wel willen deelnemen: email mij maar. Het is gratis. Dit laatste had ik geloof ik beter niet kunnen zeggen...
Voor degenen die dit een waardeloos initiatief vinden: laat het mij óók weten. Wanneer uw aantal overweldigend ontmoedigend is kan ik Zinderend nog tijdig ombouwen tot een kinky sex-site. Maar eerlijk gezeg heb ik alle vertrouwen in u.
Een belangrijke reden om Zinderend op te zetten zult u wellicht herkennen: op een dag schrijft u iets moois in uw log, maar naarmate de volgende dagen zich daar bovenop stapelen verdwijnt het naar onderen en tenslotte in het archief. Zonde! Want nu leest niemand het meer. U tracht, net als ik, nog een speciaal linkje te leggen, maar het is uiteindelijk een verloren strijd. En daarmee een verloren stuk. Zinderend moet hierin verandering brengen.
Wanneer u Verbal Jam en Zinderend al in uw favorieten hebt staan: bookmark opnieuw, want ik heb nu een leuk ikoontje voor u (werkt geloof ik alleen in IE).

ach gut... wat speelt ie weer lekker...